Hastane Yönetimi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Yakup GÜNDOĞDU
İdari ve Mali İşler Müdürü

03.02.1973 Bingöl doğumlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Bingöl'de tamamlamış olup, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü İktisat Fakültesi lisans Mezunudur. 14.09.1992 yılında İstanbul SSK Kartal Hastanesi emrinde Memur olarak göreve başlamış, 1993 yılında İstanbul Süreyyapaşa  Meslek Hastalıkları Hastanesine atanmış, İstanbul ilinde 17 yıllık  memuriyetinden sonra 2009 yılında  Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü emrine naklen atanmış, İl Sağlık Müdürlüğünde İnsan Kaynakları Birim  Sorumluluğu ve Şube Müdür Vekilliği görevleri yürütmüş olup,  26.10.2016 tarihinde  Bingöl Kadın  Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi emrine Müdür Yardımcısı olarak atanmış, Bingöl Kadın Doğum  ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde altı yıl görev yaptıktan sonra 06.09.2022 tarihinde Müdür  Yardımcılığı görevinden ayrılmış olup, 07.09.2022 tarihinde Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz  emrine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanarak, Merkezimiz emrindeki  görevine başlamıştır. Başarılarından dolayı İstanbul Valiliğince bir, Bingöl Valiliğince bir olmak üzere 2(iki) takdirname ve yine Bingöl Valiliğince bir Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Evli ve dört çocuk babasıdır.